Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Ανατολικής Σάμου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Ανατολικής Σάμου

Σήμερα 09 Φεβρουαρίου 2024 στις 11π.μ.,στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Aeolis, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Καραμηνάς, Μ. Κονδύλη, Δ. Βογιατζής και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Σ. Θωμασούλη. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωακείμ Μοσχονάς. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Καραμηνάς ευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δράσεων του ΚΑΠΗ για το 2024.
Ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο Samos Yacht Services για την προσφορά 2 εισιτηρίων από Πυθαγόρειο προς Κουσάντασι για την τυχερή που κέρδισε το φλουρί, καθώς και το κατάστημα του Τάσου Σαραντίδη και το σουπερμάρκετ Bazaar για την προσφορά των δωροεπιταγών που κληρώθηκαν σε 3 μέλη του Κ.Α.Π.Η.

IMG
IMG
Προηγούμενο Έρευνα για την τουριστική προσφορά της Σάμου

Χρήσιμα Links

Σάμος

Το Νησί του Πυθαγόρα

© 2023. All Rights Reserved

Δήμος Ανατολικής Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου

I will be back soon

Δήμος Ανατολικής Σάμου
Γεια σας👋
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
This site is registered on wpml.org as a development site.